Elinstallation Lerum

Elinstallation Lerum

Elinstallation i Lerum efter ditt schema

Vi utför alla typer av elinstallationer i Lerum och det unika med oss är att vi anpassar oss efter dina tider. Vi gör jobbet när det passar dig, och oftast kan vi komma redan samma vecka! Slå oss en signal när du behöver en behörig elektriker för alla typer av elinstallationer i Lerum. Det blir inte säkrare.

Trygga elinstallationer i Lerum

Vi är duktiga på allt inom el: från vardagsfix till renovering och nybyggnation. Dessutom är vi snabbt på uppdraget, oavsett vilken elinstallation i Lerum det gäller. För din säkerhet levereras samtliga elinstallationer i Lerum av behöriga elektriker. Och oavsett typ av elinstallation i Lerum så känner vi samma engagemang. Vill du få upp belysning, installera dimmer och ny spishäll, fixa golvvärmen, uppdatera din gamla elcentral eller äntligen fixa laddbox till elbilen? Hör av dig!

När kräver elinstallationer i Lerum behörighet?

Svaret på frågan är: oftare än du tror! Är du inte är behörig så måste du ibland ta ett steg tillbaka när det gäller el. Det är förvånande många elinstallationer i Lerum som kräver en behörig elektriker, exempelvis installation av fast belysning utomhus, installation av golvvärme, byte av ojordat vägguttag mot jordat och all annan fast elinstallation.

Vi tar el på allvar. Ring oss så är du garanterad en säker elinstallation i Lerum. Glöm inte att du har personligt ansvarig för de elinstallationer i Lerum som du utför på egen hand. Att försäkringsbolag inte accepterar obehöriga elinstallationer visar på allvaret. Som rådgivande elektriker påminner vi ofta våra kunder om vilka elarbeten som inte får utföras själv.

I vår service ingår:

 • Elinstallationer i Lerum av lokala elektriker
 • 100 % behöriga elektriker
 • Elinstallationer i Lerum som utförs på tider som passar dig
 • Elinstallationer i Lerum till priset vi kommit överens om
 • Eljour dygnet runt
 • Rotavdrag för elinstallation i Lerum

Elinstallation i Lerum inom ett par dagar

Vår bakgrund som dedicerad eljour ligger till grund för vår förmåga att erbjuda god service även för planerade elinstallationer i Lerum. Oftast har vi tid samma vecka.

Alltid auktoriserade elinstallationer i Lerum

Som certifierat elföretag, auktoriserade genom Elsäkerhetsverket tummar vi aldrig på kvaliteten på de elinstallationer vi utför hos dig i Lerum.

Eljour 24/7 vid akuta elinstallationer i Lerum

Är läget akut? Ring oss direkt. Vår eljour utför akuta elinstallationer i Lerum och är alltid tillgänglig, dygnet runt, vardag som helg. Vi är på plats inom en timme oavsett var i Lerum du bor.

Kontakta oss om du vill boka en elektriker i Lerum

ENKELT ATT BOKA EN ELEKTRIKER:

 1. Ring oss på 0302-80 96 01 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet.