Laddbox Lerum

Laddbox i Lerum till fast pris

Funderar du kanske på egen laddbox i Lerum? Ring oss idag så kan du ladda din elbil där hemma inom två veckor. Vi erbjuder just nu fast, förmånligt paketpris för laddbox samt behörig installation. Dessutom gör vi det enkelt för dig att ta del av det förmånliga gröna skatteavdraget när du skaffar laddbox i Lerum. Med oss får du 50 % rotavdrag för Grön Teknik direkt på fakturan!

Laddbox i Lerum i smart paket med snabb installation

Se fram emot en enklare vardag inom kort. Vi har högt tryck på våra populära laddboxar i Lerum men vi bokar in dig inom kort, och oftast inom en vecka har du fått en nyckelfärdig laddbox tryggt installerad av behörig elektriker. Alltid snabb offert – och du är välkommen med din bokning!

 • Fast pris från 8125:- inkl laddbox & installation i Lerum
 • Välj bland marknadsledande laddboxar
 • Snabb installation av laddbox i Lerum – inom 1-2 veckor
 • Skatteavdrag för Grön Teknik för din laddbox i Lerum
 • En enda kontaktperson samt tydlig process
 • Trygg leverantör – vi har installerat över 500 laddboxar senaste året!
 • Säker installation av laddbox i Lerum av behöriga elektriker

Laddbox i Lerum – så enkelt är det

Få en nyckelfärdig, driftsatt och uppkopplad laddbox i Lerum, tryggt installerad av våra behöriga elektriker. Utöver ett smidigt paketpris med fast pris från 8 125:- så erbjuder vi ett enkelt upplägg:

 1. Välj laddbox samt tillbehör bland vårt urval av marknadens mest populära produkter.
 2. Vi lämnar offert med fast pris där ditt skatteavdrag på 50 % för Grön Teknik ingår direkt på fakturan utifrån de förutsättningar din fastighet har.
 3. Installation av laddbox i Lerum inom 2 veckor. Våra auktoriserade elektriker bokas in på en tid som passar dig för att installera din laddbox i Lerum
 4. En och samma kontaktperson håller dig underrättad. Finns tillgänglig för frågor innan, under och efter installation av din laddbox i Gävle.
 5. Laddboxen sätts upp på väggen eller på en stolpe i anslutning till bilens parkering.
 6. Ett par timmar senare är din laddbox installerad hemma hos dig i Lerum. Redo att snabbt och säkert ladda din elbil när det passar dig.

Laddbox i Lerum – vanliga frågor

Vi har installerat ett stort antal laddboxar i Lerum. Här är några saker kan vara bra att tänka på:

Vad krävs av mitt elsystem för att installera laddbox i Lerum?

En vanlig fråga från kunder gällande installation av laddbox i Lerum är om deras elsystem kan hantera det. Som behöriga elektriker kan vi alltid göra en korrekt bedömning– och oftast finns inga hinder. I samband med att vi installerar laddbox i Lerum kan vi vid behov åtgärda även andra elinstallationer. Exempelvis installation av jordfelsbrytare, något som din laddbox i Lerum enligt svensk standard måste ha. Vi är en trygg leverantör med enbart auktoriserade elektriker som gör jobbet och som gärna hjälper dig bedöma om husets elsystem är i gott skick innan vi installerar din laddbox i Lerum.

Lämplig effekt för laddbox i Lerum?

Vi utför alltid professionella installationer utifrån dina behov. Att installera för hög effekt i onödan kan medföra ytterligare kostnader för dig, exempelvis ett mer kostsamt elabonnemang samt dyrare hårdvara. När det gäller laddning hemma så behöver du vanligtvis inte ha så hög laddeffekt, då tanken är att du ofta laddar fullt under nattens alla timmar. Vi anpassar våra rekommendationer för din laddbox i Lerum utifrån vad som lämpar sig för dina behov och ser alltid till att du har effekt nog så att bilen hinner ladda klart över natten.

Vilken kontakt krävs för min laddbox i Lerum?

Det förekommer många begrepp när det gäller installation av laddbox för hushåll: 1-fas, 3-fas, typ 1 och typ 2 etc. Som behöriga laddboxinstallatörer följer vi rekommenderade standarder. Vill du ha mer information kring vad som gäller så säger du bara till så kan vi förklara. Kortfattat: enligt EU:s ska typ 2-kontakten vara standard för växelströmsladdning och CCS-kontakten vara standard för likströmsladdning.

Boka din laddbox idag! Vi svarar 24/7

BOKA DIN LADDBOX

 1. Ring oss på 031-308 94 44 eller fyll i kontaktformuläret.  
 2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.  
 3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.  
 4. En lokal elektriker utför arbetet.  
 5. Du får faktura på arbetet.